Registreer op agiv.be

Je kan je registreren op www.agiv.be. Daar zijn een aantal goede redenen voor.

Het AGIV promoot en optimaliseert het gebruik van GIS in Vlaanderen. Geografische gegevens ontsluiten en diensten aanbieden staat daarbij centraal. Daarom geeft het AGIV via een (geo)portaal de gebruikers toegang tot een aantal diensten en gegevens. 

Niet alle diensten zijn voor iedereen beschikbaar onder dezelfde voorwaarden. Om dit te stroomlijnen, ontwikkelden we een systeem waarbij een gebruiker die zich registreert, toegang kan krijgen tot bepaalde toepassingen. Het aanvragen van toegang tot de toepassingen is enkel mogelijk via de webpagina die hiervoor bij elke toepassing voorzien wordt. Voor welke toepassingen en functionaliteiten je, na aanvraag, toegang hebt verkregen, wordt bijgehouden in je profiel. 

Om toegelaten te kunnen worden tot deze applicaties, hebben we correcte contactgegevens nodig. Zo kan het AGIV je beter van dienst zijn. Wij garanderen dat je gegevens enkel gebruikt zullen worden voor de eigen dienstverlening. 

Alle online toepassingen die het AGIV aanbiedt, maken gebruik van dit systeem. Hierdoor kan de gebruiker van de ene applicatie naar de andere doorklikken zonder zich telkens apart te moeten aanmelden. Voor de FLEPOS applicatie is dit om technische redenen echter nog niet mogelijk. Daarvoor zijn nog aparte gebruikersnamen en paswoorden vereist. Het AGIV streeft er naar om op termijn ook deze toepassing te integreren. 

Je kan je registreren via de website (www.agiv.be) of rechtstreeks op https://auth.agiv.be. Je ontvangt een e-mail met je gebruikersnaam en paswoord. Elke aanvraag tot wijziging van je profiel wordt door onze diensten gevalideerd. 

Voor het verkrijgen van AGIV-Nieuws, onze maandelijkse elektronische nieuwsbrief moet je niet registreren.